Amit nyújtunk

Amit tudunk nyújtani egy rendezvényeknek, az egy olyan perspektíva, amit nem minden nap látni. Esetek többségében ezért szeretik ezeket a “Chasing” videókat.

Minden ellátogatott rendezvényről rengeteg videó készül. Vannak benne jók, kevésbé jók is. Ezeket kiválogatva látképet kapunk hogy milyen vágott videót tudunk csinálni. A jobb jeleneteket összeszedjük egy csokorba, és egy zenei aláfestés keretein belül egy összefoglaló videót készítünk. Ez a saját videó.

Mivel rengeteg nyers videó van, és azon belül rengeteg felesleges részeket tartalmaznak (fel, és le szállás, műszaki hiba, stb..) ezért ezeket nem tudjuk feltölteni a hatalmas adatmennyiség miatt. Továbbá ezek a videók tartalmaznak olyan felvételeket, amik nem biztos hogy mindenkinek megfelelő, és elfogadott lenne. Így ezeket megtartjuk magunknak, majd néhány hét után töröljük.

Lehetőség van előzetes megbeszélés után egy egyéni videó készítésére is. Ez álltalában földi, és légi felvételekből áll. Ezeket előzetesen megbeszéljük hogy mit szeretne látni a megrendelő, illetve hogy van-e bármi elképzelése. Ha nincs az se baj, meg találjuk közös hangot.
Tapasztalataink szerint 3- maximum 4 perces videónál nem jó ha hosszabb, mert nem tudja megtartani a nézőközönséget. Rohanó világunkban hamar beleunnak az emberek a videónézésben sajnos. Így marad a kb 3 perces videó. Ez is bőven elegendő egy ütős, és “szájtátós” videó elkészítéséhez. Ez az egyéni videó kérés lehet akár rendezvény során kért videó, vagy egy előre egyeztetett időponton – helyzínen való találkozás is.

Az elkészített videók álltalában 1 héten belül készen vannak.
Az egyéni videók egy tárhelyre kerülnek fel, amit a megrendelő le tud tölteni, és akár saját facebook, vagy youtube fiókjába is fel tud tölteni.
Az eseményről készült összesítő videó a saját youtube csatornánkra kerül fel, amit a rendezőknek is elküldünk.

Minden videónkat ellátjuk a saját logónkkal amely a kép bal alsó sarkát foglalja el.