Suhajda Kevin

Nos, 2018 November végén vett rá testvérem Kornél, hogy foglalkozzak az RC dolgokkal.

Nekem a légi járművek nem a kedvenceim közé tartoznak, inkább az autók, így hát amellett döntöttem.

Meg is vettem első kis RC autómat bele is pakoltuk a dolgait ami kell egy kis autóhoz, Tetszett is meg nem is.

Azért nem tetszett, mert a teljesítményét nem erre tippeltem meg, hanem jóval nagyobbra.

Kornél felvetette mi lenne ha egy Buggy-t csinálnánk, miért is ne? Terepre való, mindig is tetszettek ezek az kis autók.

Akkor már ha költök, akkor már komolyabb teljesítményen gondolkoztam, meg is jöttek az alkatrészek és már raktuk is össze Decemberben.

Természetesen hóba kivittük a jószágot, Csak úgy szórta a havat repesztett, csak a felfelé repülő hógolyókat láttuk. Nagyon megtetszett.

Hoztuk haza a Buggy-t Ráraktam a törölközőre hogy olvadjon le róla a hó és kezdő fejjel rajta hagytam az akkumulátort és leégett az egyik alkatrésze.

Kicseréltük és mindent megy tovább, jött a gondolat, legyen még egy autó, egy összkerekes drift kocsi, slick gumik erősebb motor, nagyobb akkumulátor, 50-60 km/h nem gond neki vígan bírta és tette a dolgot. Újabb “vezetési” élményt akartam, így átalakítottuk az autót hátsó kerékre, mese szépen driftel.

Megfertőzött ez a hobby. Vettem még 1 Buggy-t hasonló alkatrészekkel mint a Drift autó. Elmentünk túrázni, olyan dombon amin egy ember nem megy fel saját lábán, ez megtette.

Aztán jött a gondolat, hogy utána mi? Nincs ennél tovább, földön. Kornél kezembe nyomta a drónját azzal a szöveggel ” menjél “.

Mondanom se kell, nem tudtam, De rávett ezzel arra, hogy neki álljak drónokkal is foglalkozni, ezért úgy döntöttem nem élesben fogok tanulni repülni hanem szimulátorokkal első sorban.

Csinálgatom csinálgatom, de egyenlőre csak másodpilótának vagyok jó.